Nominations and Awards

Sunshine Blogger Award

Hello everyone!

I’m on seventh cloud! 😍 My second nomination in a week. You all are showering immense love io me.

Thank you The Lupie Momma for nominating me.It really means a lot. She writes on birthdays, parties, parenting and often mentions her cute little daughter in her posts. Do check her posts.

Moving on to the Rules of this Award:

Thank the blogger who nominated you.

Answer the 11 questions asked.

Nominate other bloggers and ask them 11 new questions.

List the rules and include the Sunshine Blogger Award logo in your post.

My answers to her Questions:

 What is the #1 thing on your summer bucket list?

Ans- Umm Summer bucket list.. I don’t make bucket lists because I live in moments. But I am looking forward to lose around five kgs this summer, and it’s my first and foremost priority.

 2.Do you share your blog with people you know in real life? Why or why not?

Ans- Oh yes! Ofcourse. I share my blog with my friends and relatives. I mostly write my views on a specific topic, so I like to let them know about the same. I love it when they appreciate me.

3. If you could invite any fictional character to dinner who would it be and why?

Ans- Can I invite two? 😂 I would like to invite Joey and Harry Potter. Why? I love them. I’m a crazy fanatic. I would love to talk to them.

4. Which do you prefer, city life, country life, beach life or mountain life? 

Ans- I would prefer a beach life because I have always wished that I could live beside a beach, with a cute little dog and lots of books, with no gadgets of any sort around me.

5. What was the last book you read?

Ans- Kafka on the shore by Murakami. I loved the book.

6. If you could go back in time or travel to the future which would you choose?

Ans- I would like to go back in time, so that I can rectify few mistakes of mine and meet some famikf members who are no more.

7. Do you play Sims? If so, do you cheat? Do you kill off Sims? 

Ans- I’m not a great gamer . So no.

8. What is your guilty pleasure?

Ans- I’m an extreme junkie. After an hour of sweating in the gym, eating pizza is one of my guilty pleasure. 😂 I have to keep mum about it so that my trainer doesn’t get angry.

9.If you could get away with one thing, what would you want it to be?

Ans- Aah. I would like to get away with

10. When do you feel most productive?

Ans- In the morning. It’s the best time of the day.

11. And my daughter wants to know Do you know the muffin man? 

Ans- If she’s referring to the children rhumr, please let her know I know the muffin man. My sister is younger than me, I taught her the rhyme myself. 😂

I’m further nominating these fellow bloggers whom I ardently follow. Everyday I get to learn something from them.

1. KURIAN

2. SHRUTI OHRI

3. AMMU SREE

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Dear Nominees, here are my Questions for you–

  1. What inspired you to start blogging?
  2. What appeals more to you – more likes or more readers? Why?
  3. If you ever get a chance to meet yourself, how would you perceive yourself (from the view of the second person?
  4. What ar eyour views regarding love marriage vs arrange marriage?
  5. Look back five years back and think – have you evolved as a person in a better way?
  6. Which fictional character would you like to meet in real life?
  7. Which habit(s) of fellow bloggers infuriates you?
  8. Describe your blog in three words.
  9. What do you think about my blog?
  10. Is there anything you regret about your life?
  11. What changes do you want to bring in your blogging style?

That’s all for the day.

Wish me luck. Till then, I will bask in the glory of my first nomination. Haha!

18 thoughts on “Sunshine Blogger Award”

  1. I enjoyed getting to know more about you! I can relate to the eating pizza post workout. I went to a gym that handed out free candy. After my workout I would just stand at the counter eating it lol And Emma is slightly sad she wasn’t able to have me respond in caps THE MUFFIN MAN 🤣

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s